АНАЛІЗ УСПІШНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ВНУТРІШНЬОКІСТКОВИХ ІМПЛАНТАТІВ IMPLIFE SOLO ® МІНІМАЛЬНОГО ДІАМЕТРУ - Король, Д.М. (Світ медицини та біології, 2012)
Автор публікації проводить аналіз п`ятирічного досвіду застосування стоматологічних внутрішньокісткових імплантатів Implife Solo діаметром внутрішньокісткової частини 3,0 міліметрів виробництва ТОВ «Інпрайд» (Україна) в різних топографо-анатомічних ділянках верхньої та нижньої щелеп.
Keywords: внутрішньокісткова імплантація; негайне навантаження; нерозбірний імплантат