ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД ВИВЧЕННЯ СТУДЕНТАМИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗАХВОРЮВАНЬ ПЕЧІНКИ І ПІДШЛУНКОВОЇ ЗАЛОЗИ - Геращенко, С.Б.; Дєльцова, О.І.; Кулинич, Г.Б. (Світ медицини та біології, 2012)
У роботі розглянуті методичні питання використання анатомічної і гістологічної термінології при вивченні будови печінки і підшлункової залози в навчальному процесі на кафедрі гістології цитології та ембріології та узгодженість послідовного її використання на кафедрах внутрішніх хвороб з метою кращого засвоєння студентами навчального матеріалу і застосування в подальшій професійній діяльності лікаря.
Keywords: анатомія; гістологія; печінка; підшлункова залоза; термінологія; навчальний процес