СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА ГАЛИНИ ЄРОШЕНКО (Світ медицини та біології, 2026)
12 січня 2026 року передчасно завершився земний шлях завідувачки кафедри біології Полтавського державного медичного університету, доктора медичних наук, професора, завідувачки міжкафедральної науково-дослідної та навчальної морфологічної лабораторії Полтавського державного медичного університету, головного редактора наукового журналу «Світ медицини та біології», члена Наукового товариства анатомів, гістологів, ембріологів та топографічних анатомів України, академіка Міжнародної академії інтегративної антропології, і, насамперед, яскравої та чутливої людини — Галини Анатоліївни Єрошенко.